תבנית סיליקון שהוזמנה מסין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/03/2022 | 09:50 | מאת: רעות

שלום דוקטור ותודה מראש. הזמנתי תבנית סיליקון (רשת מחוררת דקה שקעים) מסין. המוכר כתב כמובן שהיא בטיחותית אבל כשהגיעה פתאום נלחצתי... רציתי לשאול האם יש דרך להוציא רעלים ליתר ביטחון. אם אעשה אפיית סרק וכו' זה יעזור? והאם לדעתך זה בטוח לשימוש?

ו... אם היית קונה בארץ, באחת הרשתות של מוצרים עממיים, מהיכן את חושבת שהם מגיעים? גם כן מסין. יש מוצרים גם ממדינות אחרות, לא אומר שהם יותר בטיחותיים או פחות בטיחותיים. תבניות סיליקון בדרך כלל לא מכילות תוספים בעיתיים, זה אופי החומר. ו... אפית סרק, שטיפה... לא משנים כלום. תוספים אם יש הם בתוך החומר עצמו. ו... אם הוא יוצא התבניות לא תהינה רכות ובלתי דביקות. החלטה אם להשתמש או לאו היא רק שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות