מדיח התבלבלתי בתאים של החומרי ניקוי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/02/2022 | 23:43 | מאת: דניאל

היי במדיח כלים יש תא אחד לגל ניקוי כלים ותא אחר לנוזל הברקת כלים. התבלבלתי בין התאים. האם מסוכן לאכול מהכלים שיוצאים ממנו? הפעלתי אותו על ריק כמה פעמים. אבל התא של הנוזל הברקה ממלאים פעם בהרבה זמן.. ככה שעדיין יש בתוכו גל ניקוי כלים

תמיד יש אפשרות לפרק ו/או לרוקן תאי חומרים, אפילו אם כדי לנקות. אם אתה לחוץ מאוד תעשה את זה. אם הכלים תקינים לאכול מהם באופן רגיל, הם גם בסדר לאכול מהם עכשיו.

25/02/2022 | 12:41 | מאת: דניאח

היי תודה על התגןבה אי אפשר לפרק ברגע ששמים חומר הוא נכנס לצינור לתא פנימי בקיצור זה לא נורא? נוזל הברקה זה סתם עוד סבון או שזה איזה חומר מיוחד?

כן, משהו כזה, חומרים פעילי שטח

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות