קומקום חדש - ריח פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/02/2022 | 06:47 | מאת: דורון

בוקר טוב, פתחתי קומקום נירוסטה חדש (יש בו פלסטיק בידית ובתחתית), כשהוצאתי אותו ואת משטח הטעינה שלו מהקרטון ובדקתי אותו מקרוב לראות שאין שריטות, הרחתי ריח של פלסטיק, גם לאחר מכן כשהרתחתי בו מים ושפכתי לפי ההנחיות, האדים שעלו הריחו פלסטיק, לא ריח חריף או כזה שלא מאפשר לנשום אבל מורגש, האם נשימה של זה בעייתית או יכולה להזיק לבריאות? תודה

באוויר יש הרבה חומרים בעיתיים. זה שאת הריח הזה ניתן להריח לא אומר בהכרח שיותר מסוכן ולא אומר שבכלל מדובר בכמות שיש בה סיכון כל שהוא. מאחר שלא ניתן לדעת, כי לא מודדים בכל רגע את כל החומרים שיש באוויר בבית, ההנחיה של משרד הבריאות לאוורר את הבתים.

21/02/2022 | 10:04 | מאת: דורון

תודה רבה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות