נשימת מעט בושם בחדר שינה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/02/2022 | 08:44 | מאת: דנית

בוקר טוב, רציתי לשאול, התזתי היום מעט בושם על הצוואר, 3-4 התזות, היה קצת קר בחדר לכן הדלת הייתה סגורה והמזגן עבד על חימום, הרגשתי שנשמתי מאדי הבושם, לא הרגשתי תגובות מיוחדות, האם יש בעיה עם נשימה מדי פעם של אדי הבושם? תודה

בושם מכיל בעיקר מים (ואולי מעט אלכוהל) ומעט מאוד של חומרי ריח. אם עד היום לא היה לך בעיה עם הבושם, כנראה את לא אלרגית אליו. ומבחינת נשימה... מאחר שלא מוגדר כחומר מסוכן ואין אלרגיה, אז כמו נשימה באופן חד פעמי של חומרים שנמצאים באוויר, אלה החיים

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות