נייר אפייה מוריד צבע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/02/2022 | 21:48 | מאת: יקיר

שלום, אכלתי סנדוויץ שהיה עטוף בסוג של נייר אפייה עם הדפסים אדומים של הלוגו של המסעדה ותוך כדי אכילה אני מגלה שהאצבעות שלי נצבעו באדום, נגעתי כמובן בסנדוויץ בזמן האכילה, איך זה ייתכן שנייר כזה מוריד צבע וכמה זה בעייתי? אם בלעתי גם קצת צבע? תודה

חבל שהם לא הקפידו על איכות הדפסה שלא תרד עם האכילה. אך, בלי לדעת מה החומר עצמו לא ניתן להתיחס. כללית... בכמויות האלה סביר להניח שזה לא חומר קטלני בכל זאת זה מסעדה ונייר המיועד למזון.

16/02/2022 | 18:57 | מאת: יקיר

אם נניח שבמקרה הטוב השתמשו בדיו מתאים אבל לא התייבש כמו שצריך או שבמקרה הפחות טוב, השתמשו בדיו רגיל של מדפסת ביתית, האם כמות קטנה כזו יכולה להזיק בצורה כלשהי? תודה רבה

ניתנה כבר תשובה אין מה להוסיף בלי לדעת מה החומר

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות