עבודה במרתף בחניון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/02/2022 | 08:16 | מאת: איתי

שלום רב . אני התחלתי עבודה חדשה במרתף בחניון בקומה 1-. האם כדאי לי להמעיט בדיבור בסלולרי בגלל שזה חניון ומרתף ? האם אני צריך לחשוש מקרינה באופן כללי ומסרטן בגלל שאני נמצא בחניון ?

מקווה שעשו לך כאשר התחלת לעבוד הדרכת בטיחות לגורמי הסיכון בעבודה. למה שתהיה בעיה עם הסלולרי? חניונים צריכים להבדק לראדון. אם הבדיקה תקינה לא צריכה להיות בעיה חריגה. וכך גם לגבי גזי פליטה של כלי הרכב שנכנסים/יוצאים מהחניון. צריכה להיות בדיקה שתקין. אם תקין לא אמורה להיות בעיה. אם לא תקין צריכים לבצע פעולות לשיפור. .

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות