עבודה עם סוניקטור מעבדתי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

31/01/2022 | 19:11 | מאת: טוהר

שלום, אשמח להבין מהם הסיכונים כאשר מפעילים את המכונה ויוצאים מהמעבדה כאשר הסוניקטור עובד. אני בהריון ואלי לעבוד עם המכשיר. אני מדליקה ויוצאת, השאלה האם יכול להיגרם נזק לעובר מהשניות הבודדות הללו.

בהתאם לחוקים ולתקנות הבטיחות בעבודה, היית צריכה לקבל הדרכה בגורמי הסיכון בעבודה עם סוניקטור. גורם הסיכון העיקרי הנו פגיעה בשמיעה... שלא קשור להריון ואם את בהריון, מניחה שעברת ותעברי בדיקות אולטרסאונד שהם בתחום דומה לזה של הסוניקטור. אפשר להניח שלא היו עושים לך ולכל האחרות והאחרים שוב ושוב בדיקת אולטראסאונד שאורכת מספר דקות אם היתה בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות