מצלמת דרך עם סוללה נטענת ברכב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/01/2022 | 10:03 | מאת: Meytar

היי מוכרים היום מצלמות דרך לרכב שמצלמות את הנסיעה ויש להם סוללה נטענת ואז בחניה כאשר האוטו כבוי אבל זוהתה תזוזה הם עושות הקלטה קצרה. האם זה מסוכן בשמש הישראלית להשאיר מכשיר כזה עם סוללה נטענת באוטו?

עם כל סוללה עלולה להיות בעיה אם היא לא תקינה, ויש לא מעט דיווחים על סוללות שהובילו לאירועי בטיחות. יש לך סוללות במכונית, במוביילאי, מכשיר כביש 6, מצבר ואולי עוד. המכשירים והציוד מוגדרים לעבודה בטווח טמפרטורות. כל זמן שהכל תקין לא צריכה להיות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות