מעבר BPA/BPS מקבלות לידיים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/01/2022 | 11:46 | מאת: לינוי

שלום, מדי פעם אני גורסת ידנית קבלות ישנות והבנתי שגילו במחקרים שהחומר שיש על נייר הקבלות חודר כמעט כולו את העור ולכן החלטתי להשתמש בכפפות, אני יודעת שיש חומרים שיכולים לחדור כפפות, האם BPA/BPS יכול לעבור כפפות לטקס ולהגיע לידיים? תודה רבה.

לגבי BPA ההגדרה היא כפפות ניטריל ולא לטקס. ההתיחסות הנה לתגובה אלרגית ופגיעה חיצונית בעור ולא חדירה.

19/01/2022 | 19:38 | מאת: לינוי

כלומר אם אני לא רגישה ללטקס, ניתן להשתמש בכפפות לטקס והן ימנעו מעבר של bpa לידיים? תודה

לא. התשובה התיחסה לרגישות ל BPA/BPS לא לרגישות ללטקס. החומר חודר לטקס, כך שעם כפפות לטקס או בלעדיהם יהיה מגע עם העור. אם אין רגישות לחומר, פשוט לשטוף ידיים עם מים וסבון בסיום הפעילות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות