מכון להסרת שיער ליזר ליד בניני מגורים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/01/2022 | 16:56 | מאת: דניאללל

היי, מהחלון של הדירה אפשר לראות את החדרים של המכון להסרת שיער בלייזר, מי שנמצא בחדר שם משקפי הגנה, אבל מה עם האנשים שעלולים להסתכל מבחוץ לתוך החדר בו פועל הלייזר ? או בלי להסתכל אפילו, האם הלייזר יכול לצאת החוצה מהחדר ולפגוע?

מקווה שיש למקום רשיון והם יודעים איך מתנהלים עם לייזר. כמובן שבחדר הטיפול ישתמשו במשקפי לייזר מתאימים. הם מכוונים הלייזר לעור ולא החוצה. בעיקרון, אם הם מפעילים את הלייזר כנדרש, הקרן לא אמורה לברוח ולהגיע לבנין הסמוך. אם הקרן כן תברח, תלוי בעוצמה של המקור עד להיכן תגיע (מהלך הקרן בקווים ישרים) ואם העוצמה שתגיע מספיקה כדי לפגוע. הסיכוי לפגיעה יחסית נמוך, הקרן לא בתחום הנראה, העין לא מתמקדת עליה והסיכוי יורד ככל שהמרחק גדל.

10/01/2022 | 22:48 | מאת: דניאללל

תודה אבל מה עם אפשרות של החזר אור והשתקפות , לדןגמא הקרן מכוונת לרגל המטופל, ויש השתקפות מהרגל או מהרצפה נניח שפגע בה חלק קטן..

1. מבנה הלייזר לא מאפשר פיזור מעין זה כאשר מכוון לעור. 2. החזרות רק ממשטחים מבריקים. העור לא מהווה משטח מבריק ולא מחזיר. 3. שוב, מקווה שלמקום יש רשיון לפעול, והמערכות ואופן העבודה שם נבדקים ומאושרים.

11/01/2022 | 09:39 | מאת: דניאל

תודה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות