מטליות מיקרופייבר וכביסה במים חמים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/01/2022 | 17:49 | מאת: דנית

שלום, אני מכבסת מגבות כותנה ב-60 מעלות וכך גם פעלתי עם מטליות מיקרופייבר, לא חשבתי שיש עם זה בעיה מעבר אולי לאורך חיים של המטליות, כעת קראתי שבגלל שמטליות כאלה הן סינטטיות (סיבי פלסטיק) זה אסור כי זה ממס את הסיבים כבר ב-60 מעלות, האם זה מסוכן מבחינת שחרור של גזים לאוויר? שאלה שניה באותו הקשר, האם מותר להשתמש במטליות כאלה למשל לניגוב פנים או לניגוב סכו״ם? (מאותה סיבה, שהן לא טבעיות) תודה רבה

לא בעית בטיחות אלא בעית איכות. ומה קשור טבעי ולא טבעי? רוב הבדים מכילים גם סיבים ממקור סינטטי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות