דליפת חמצן משסתום קיר בבית חולים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/12/2021 | 18:48 | מאת: שני

היי, לפני מספר ימים ילדתי ובשהותי בחדר במחלקה עם בתי התינוקת שמתי לב כי ישנה דליפה משסתום בקיר של גז חמצן. לא איפשרו לי לעבור חדר ובדיעבד לאחר שקראתי נלחצתי שכן במצב כזה ריכוז החמצן בחדר יכול לעלות משמעותית ולחמצן השפעות רעילות מסויימות. בתי שרק נולדה באותו יום הייתה בחדר כשלושה ימים. האם ידוע לך מה יכולות להיות ההשפעות ממצב כזה? תודה!

להזכיר... חמצן זה מה שנמצא באוויר שנושמים בשביל לחיות. אם יש לך ספק תפני לצוות הרפואי שמטפל בך ובתינוקת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות