ממ"ד וסגירת דלת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/12/2021 | 17:40 | מאת: מאי

שלום אני בקומה 15 עם ממ"ד. יש לי אסתמה קשה והממ"ד לא יהיה בשימוש מלבד זה שיש בו ארון. אני אשאיר בו תמיד חלון פחוח. האם זה שאני אסגור את דלת הממ"ד(שהוחלפה לדלת רגילה הדלת המקורית המחסן) זה אומר שפחות אוזון יפלט לשאר הבית או שזה לא משנה כי האוזן עובר דרך דלתות?תודה

אין אוזון. אולי התכוונת לראדון. לא ידוע על קשר בין ראדון לאסטמה, אלא בהשפעת האבק שראדון אוהב להצמד אליו. ואבק לא קשור לחדר זה או אחר. וגם ראדון יש בכל הבית ולא רק בממ"ד. ו... ראדון הוא גז, הוא לא עובר דלת, אבל היא לא אטומה ופותחים אותו. ושוב כל הבית יש בו ראדון לא רק בממ"ד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות