דורלקס מצופה אמייל בטוח לשימוש ?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/12/2021 | 08:29 | מאת: חיים

בוקר טוב ורד האם תבנית קרמיקה מצופה באמייל למניעת פליטת חומרים רעילים היא בטוחה לשימוש בטמפרטורה גבוהה לטענת האתר היא עשויה 100 אחוז חומרים טבעיים מה שהבנתי זה שזה סדרה שנקראת דורלקס זה אותו דבר כמו פיירקס?

הנתונים בשאלה לא ברורים פיירקס ודורלקס הנם שמות של חברות המייצרות מוצרי זכוכית וקורינינג. קרמיקה זה משהו אחר. ציפוי אמייל יש מסוגים שונים. חומרים טבעיים?? גם אסבסט הוא חומר טבעי... והאם הם הגדירו מהי טמפרטורה גבוהה (100 200, 250?) והאם יש אישור לשימוש במזון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות