צבעי שמן במחסן ענק -יש בעיה?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/11/2021 | 11:59 | מאת: אלון

שלום, רציתי לדעת האם יש בעיה עם שהייה של כחצי שעה במחסן ענק (גובה של כ-10 מטר ושטח של כ-2000 מ"ר) בעת שביצעו צביעה באחת הפינות הרחוקות שלו במרחק של כמה עשרות מטרים ממני, היה ריח ברור של צבע. תודה

לפי התאור שלך אתה יודע לבד את התשובה. כל חומר מסוכן, אין דבר כזה חומר לא מסוכן. אבל ריח איננו מדד. לחומר מוגדר כמות לחשיפה להרעלה - השפעה מידית והשפעה לטווח ארוך. השפעה מידית לעיתים ניתן להרגיש, בדיוק כמו ששותים מעט אלכוהול או קצת יותר. השפעה מידית שפגה לאחר זמן. אם לא, יכולים להיות במצב הרעלה כולל צורך בהתערבות רפואית במקרים רבים. ההשפעה לטווח ארוך... לא ממש ניתנת ללבדיקה לכן, מורידים חשיפות להכרחי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות