תפוחי אדמה ירוקים בשקית פלסטיק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

02/11/2021 | 15:52 | מאת: לילי

הבנתי שתפוחי אדמה ירוקים (בחלקם או כולם) לא מומלצים למאכל אם פתחתי שקית של תפוחי אדמה קטנים, חלקם היו ירוקים וחלקם לא - האם לזרוק גם את אלו שהיו איתם באותה שקית (שקית פלסטיק אטומה) או שבסדר לאכול את אלו שאין עליהם כתמים ירוקים ולזרוק רק את הנגועים? מקדימה תודה למענה

מה הקשר בין הדברים? מה שירוק אם את לא רוצה אל תאכלי, אבל זה משהו מובנה בתפוח האדמה לא קופץ מאחד לשני. מה שלא ירוק לא נדבק מהירוק של תפוח אחר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות