פרקט spc חומרים מסוכנים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/10/2021 | 21:39 | מאת: פרקט spc נגד מים

שלום. בביתי הותקן פרקט spc נגד מים. האם פרקט מסוג כזה פולט חומרים מסוכנים? בחברה המייצרת רשום שהוא חופשי מפאלתטים (חברת republic). האם יש מה לחשוש כשאנחנו הולכים יחפים, נושמים ויושבים עליו? האם פרקט כזה מכיל pvc וזה מסוכן? תודה.

25/10/2021 | 21:47 | מאת: פרקט spc חומרים מסוכנים עם קובץ

הוספתי בקובץ את פירוט החומרים והתקנים של הפרקט. אשמח מאוד אם תוכלי להסתכל, זה יסייע לי עד מאוד. תודה רבה מראש.

לא ניתן לפתוח את הקובץ המצורף. בכל מקרה הפורום לא נותן יעוץ. כל בית מלא ברהיטים ואביזרים שפולטים חומרים מסוכנים, כולל מוצרים עם PVC שיש בכל בית. סביר שהפרקט יפלוט כמו כל שאר הדברים בבית. לכן מאווררים. אין קשר למגע ישיר עם הפרקט.

07/11/2021 | 11:04 | מאת: סיון

תודה רבה על תשובתך. האם ניתן לשלוח את הקובץ בדרך אחרת? אשמח מאוד לשמוע את דעתך המקצועית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות