צמחים ,

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/10/2021 | 20:40 | מאת: רינה

שלום, לא ידעתי איפה לשאול אז אשאל פה כיוון שזה גם איזשהו חומר מסוכן רציתי לדעת האם זה מסוכן לבוא במגע עם צמחים או עצים שלא יודעים אם הם רעילים או לא ואחר כך לבוא במגע עם מזון ? או שהסכנה היא רק ישירות ? תודה ושבוע טוב

לכן, שומרים על היגיינה בסיסית ושוטפים ידיים עם מים וסבון לפני שנוגעים באוכל ואוכלים. אם הצמח רעיל, עלול להיות מעבר, אמנם כמות קטנה אך עדין מעבר. למרות שאם הוא רעיל, התופעות יופיעו לפני האוכל אם היתה חשיפה משמעותית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות