מיכל סולר דולף מחוץ לחדר השינה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/10/2021 | 19:35 | מאת: שני

היי אני בהריון מתקדם והיום הרחתי ריח של דלק מחלון חדר השינה וכשיצאתי ראיתי את מיכל הסולר של הקמין הביתי שניצב במרחק כמטר וחצי מהחדר, התקרבתי והרחתי ממנו ריח חריף של נפט. אני מאוד לחוצה בגלל ההריון ובגלל שבני בן ה4 ישן גם בחדר הזה איתי במשך מספר חודשים. מהידע שלך אם המיכל בחוץ אך דולף ומרגישים בריח כמה נזק יכולה לגרום חשיפה כזו של מספר חודשים? תודה

בכל זמן לכל אדם, מבוגר ילד ועובר לא טוב להחשף לאדים של חומרים מסוכנים כמו דלק. אין שום דרך להעריך או לבדוק מה נזק אם בכלל. הדרך היחידה היא להמנע מחשיפה. אם יש דליפה, לטפל בה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות