אלכוהול 70 אחוז.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/10/2021 | 18:17 | מאת: רונית

שלום, יש סכנה במגע עם אלכוהול 70 אחוז ( של ציפורניים)ואחר כך מגע עם אוכל ללא שטיפת ידיים?

אלכוהול זה אלכוהול, זה של היין, בירה וכל השאר. ובעיקר, הוא נדיף. לא צריכה להיות בעיה בשימוש בו ומיד לטפל באוכל.

06/10/2021 | 20:11 | מאת: רונית

אבל רשום עליו רעל ולא למאכל .. למרות זאת לא מסוכן?

כל חומר הוא חומר מסוכן. בעיקר תלוי בכמות ובאופן החשיפה. אלכוהול הוא חומר מסוכן גורם מחלות וכן גם רעל. בהנחה שמדובר באתנול. אלכוהול איננו רעיל במגע בעור. חלילה אם תשתי שני בקבוקי וודקה לדוגמא, את תהיה בסכנת חיים מהרעלה. אם זה אלכוהול אחר, הנתונים כמובן משתנים. האלכוהול שלך, לא יודעת מהו בדיוק, ולמה השימוש שלו, אבל על פניו,אלכוהול חומר נדיף מאוד, ואם אין לך בעיה עם וודקה, ארק, יין, בירה שנוגעים לך ביד, גם איתו אין בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות