חיתוך/ריתוך מתכת בהריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

31/08/2021 | 19:13 | מאת: שני

שלום, אני בהריון, היום בזמן נסיעה באוטו חלפתי על פני עובדים שריתכו/חתכו מעקה מתכתי במרחק של כחצי מטר מהאוטו בזמן שהמזגן פועל. ראיתי גיצים שעפו לכיוון הרחב. החשיפה הייתה למשך שניות בודדות. רציתי לדעת האם יש לך ידע בנוגע לטרטוגניות או השפעות מזיקות אחרות בהריון?

לפי התיאור שלך, לא נחשפת לשום חומר מסוכן השונה מהאוויר שהנו מזוהם למדי בחומרים שונים ומגוונים. לפי התיאור שלך בוצע חיתוך ברזל, שכלל לא הגיע אליך, ואם כן... תוסף ברזל גם עוזר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות