ריסוס k2000 במהלך שליש ראשון של היריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

23/07/2021 | 02:49 | מאת: מיכל

שלום, אשמח לתשובה של מומחה בעניין הסיכון של החומר הזה, ריססתי מספר פעמים בגלל לטאות רבות שנכנסות לבית שלי, הריסוס היה מחוץ לדלת הבית, במדרגות, המדרגות באויר הפתוח ולא בבניין סגור.. וממש בסמוך יצאתי מהבית לשעתיים-שלוש או נכנסתי לבית..רק לאחר כמה שימושים התחלתי לחשוש לגבי הסיכון בשימוש...כל כך מפריע לי הלטאות עד שממש שכחתי מהעניין..דבר נוסף, תכשיר ניקוי בשם duck ג'ל לניקוי בטוח לשימוש בהיריון או שעדיף להימנע? תודה רבה

23/07/2021 | 08:13 | מאת: מיכל

שכחתי לציין שאנחנו גרים ביחידה -1 מתחת לפני הקרקע

חבל שלא קראת את התווית על המוצר לפני השימוש. קודם כל מעל הכל לא מיועד בכלל לשימוש מול שממיות, לא עוזר ולא יעזור מולן. וגם היית רואה שכתוב להרחיק מילדים ונשים בהריון (בכל שלבי ההריון).

23/07/2021 | 09:27 | מאת: מיכל

תודה רבה על התשובה המהירה, לצערי ראיתי באיחור.. האם היציאה שלי למשך שעתיים שלוש או הכניסה לבית לא מפחיתה את הסיכון? האם הסיכון גבוהה? יש לי מה לעשות בעניין?

ברור שככל שמורידים חשיפה הסיכון קטן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות