גז ראדון בחדר ממ"ד וארון גדול

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/07/2021 | 14:07 | מאת: יעל

שלום, אנו גרים בקומה 4. בחדר הממ"ד שמנו ארון הזזה גדול באורך 3.20. האם למעשה גז הראדוו מהקיר שאותו מכסה הארון יפלט אל הבגדים? האם אולי זה לא בריא לאחר מכן אם אדם עם אסתמה קשה ילבש את הבגדים האלו? תודה מראש

ממ"ד יכול לשמש חדר לכל דבר, כולל ארון. והבגדים... אין בעיה. ראדון הוא גז, הוא הופך מיד לחלק מהאוויר של החדר. פתיחת חלון ואוורור מאפשרת לו לצאת החוצה לאוויר הפתוח. לא נשאר בבגדים ואין קשר בין אסטמה לראדון.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות