שאלה בנוגע לנייר שהיה בתנור בזמן אפייה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

16/07/2021 | 23:00 | מאת: ליאורה

היי..היום הכנתי עופות בתנור , שהוצאתי את העופות לאחר האפייה הבחנתי מתחת לתבנית בחתיכה קטנה של העטיפה של המארז עופות שהיה גם בתנור בזמן האפיה ) כנראה בזמן שהכנסתי את התבנית לתנור חתיכה של הנייר נדבקה מתחץ לתבנית .. הנייר לא נגע באוכל.אלא היה מתחת לתבנית.האם יש אפשרות לאכול מהאוכל ? התנור היה על טמפרטורה של 180 מעלות בערך.

כן לאכול את הניר, בלי שום בעיה העוף לעומת זאת, מלא חומרים מסוכנים וכדאי לא לאכול אותו

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות