שאלה / ארון תקשורת קומתי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/07/2021 | 00:33 | מאת: שאלה

שלום רב, אנו גרים בבניין רב קומות כאשר בכל קומה יש ארון תקשורת קומתי, כמו גם ארון חשמל, גז ומים. המטבח שלנו למעשה נמצא מעברו השני של אותו הקיר בו מוצב ארון התקשורת הקומתי. האם עשויה להיות בעיה או רמת קרינה גבוהה?? תודה רבה.

למה שתהיה בכלל בעיה?

17/07/2021 | 13:38 | מאת: שאלה

אני שואלת מכיוון שיש הרבה מידע לא מבוסס בנוגע לקרינה מארונות שכאלה. על כן פניתי אליך, מומחית בתחום, בכדי לדעת האם כך הם פני הדברים.

אם את יודעת שהמידע לא נכון, אז את גם יודעת התשובה, אין בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות