טפלון נוזלי - חשיפה קצרה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/07/2021 | 15:12 | מאת: קובי

שלום, רציתי לדעת האם יש בעיה עם חשיפה קצרה (דקות בודדות) לטפלון נוזלי לאטימה של תבריגים? (כשהוא עדיין במצב נוזלי כמובן). התקרבתי לראות האם שמו כמות מספקת על התבריג ואז הרחתי מעט מהריח שלו. חשוב לציין שמדובר על אולם גדול עם אוורור. האם נדרשים אמצעי מיגון מיוחדים? תודה רבה

אם זה מקום עבודה בו השתמשתם בחומר, לפי חוקי מדינת ישראל הייתם צריכים לקבל הדרכה בגורמי הסיכון ואיך להתנהג עם החומר, כולל מהו ציוד מגן אישי נדרש. רק מקום העבודה יגדיר את הדברים בהתאם לתהליך אותו מבצעים וההנחיות בגליון הבטיחות של החומר שסיפק היצרן. אז, הרחת. נו? למה בכלל שתהיה בעיה? עלול לגרום לגירוי עור, נשימה, עיניים ותגובות אלרגיות לרגישים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות