שתיה של מים מינרלים שהיו בארון עם...

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/07/2021 | 18:52 | מאת: מעיין

שלום מים מינרלים סגורים שהיו באותו ארון עם חומרי ניקוי ומסיר שומנים, האם מסוכן לשתות אותם? יכול להיות שהריח (אם היה בכלל) חדר לבקבוק והמים הפכו לרעילים?

אין מצב כזה. לא בצחוק, לא במקרה, לא בתאוריה! לא מאחסנים אף פעם שתיה, אוכל עם חומרי ניקוי. את מודאגת שאולי במקרה בטעות אדים מבקבוקים סגורים (לדבריך) יחדור לבקבוק שתיה סגור (לדבריך), אז זו בכלל לא הבעיה. הסכנה הנוראית היא שישתו לא את המים אלא את חומר הניקוי וזה קורה כל הזמן, בטעות, וקורה הרבה מאוד לילדים ולאנשים מבוגרים, כי אנשים לא לומדים לא לאחסן יחד חומרים עם שתיה ואוכל - זה מסוכן!

05/07/2021 | 22:44 | מאת: מעיין

אין בבית ילדים קטנים, כולם מעל גיל 25, והם לא ישתו מבקבוק של חומר ניקוי. חוץ מזה שאנחנו לרוב לא מאחסנים אוכל וחומרי ניקוי באותו מקום.. פשוט נתקלתי בכמה בקבוקים של מים וחשבתי לעצמי אם זה תקין לשתות מהם. אם לא לפח, לא משחקים בבריאות.

לקרוא בעיון את התשובה שלנו. לצערי יש גם הרבה מאוד אנשים בגילים בוגרים ששותים בטעות, לא רק ילדים ומבוגרים. אבל ההחלטה שלכם. ולא מאחסנים מוצרי מזון ושתיה עם חומרי ניקוי, גם לא לזמן קצר ולא בטעות. אפשר לשתות ואפשר לזרוק, החלטה שלכם.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות