יחידת דיור וגז ראדון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/06/2021 | 11:43 | מאת: שרון

שלום ביחידות דיור ,שהם מרתף ,ויש חלון אך הוא גבוה ,האם יש חשש (במידה ויש גז ראדון במרתף ) ,שהגז ראדון לא ייצא מהבית ,בגלל שהחלון גבוה מדי. האם הגז של גז ראדון יכול לרחף ולצאת מהחלון ?

בכל מקום יש ראדון, יותר או פחות. הוא חלק מהאוויר שבסביבה שלנו. הוא גז. לא מוצק ולא נוזל. אם יש פתח, כמו חלון פתוח אוויר מבחוץ יכנס פנימה ואוויר מבפנים יצא החוצה. ומאחר שראדון חלק מהאוויר, גם הוא יצא החוצה.

30/06/2021 | 01:31 | מאת: שרון

תודה לך זה אני יודע. אני שואל לגבי חלון שנמצא גבוה, די קרוב לתקרה, האם יש חשש בגלל שהחלון גבוה אז אולי הגז לא ייצא? או שבגלל שזה גז ברגע שהחלון יהיה פתוח אזי הגז יידע למצוא את הדרך לצאת לבחוץ? תודה

אם יודע, אז מה השאלה בכלל? מה משנה אם החלון למעלה? זה גז!!!!. קיבלת תשובה מלאה ומפורטת. אחזור עליה זה גז הוא יצא ויכנס מכל פתח שיהיה למעלה למטה באמצע ובכל מקום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות