שאיפת אדים אקונומיקה למשך זמן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/06/2021 | 10:14 | מאת: יובל

שלום הייתי בשירותים ושפכתי חומר רב של אקונומיקה לחטאות את השירותים והייתי שם במשך 10-15 דקות אני מרגיש קצת צריבה בגרון וליחה באיזה תסמינים צריך לגשת לטיפול רפואי?

לגשת לבדיקה רפואית וטיפול אם ידרש

24/06/2021 | 18:00 | מאת: יובל

שלום אני לא הלכתי ואני מרגיש בסדר יחסית רק קצת תחושת לילה בגרון וקצת כאבים בחזה בצד ימין לא תמיד.אבל אני נושם טוב בסך הכל האם צריך ללכת הכל זאת לרופא? ואם כן לאיזה רופא ואיזה בדיקות הוא יעשה? תודה רבה

24/06/2021 | 18:01 | מאת: יובל

והאם אפשר להמתין למחר אם כן ללכת לבדיקה?

עדין מרגיש לא טוב ולא הלכת? כמובן החלטה שלך. אולי כלום, אולי בעיה. אנחנו לא נותנים יעוץ רפואי. החשש הוא בעיכוב בדיקה/טיפול של התפתחות בצקת ופגיעה ברקמת הריאה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות