קרינת רנטגן לילד בן 3

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/06/2021 | 20:31 | מאת: לירון

שבוע טוב לפני כשבועיים בני נחבל בזרוע , בוצעו 2 צילומי רנטגן ..שראיתי את התמונות רנטגן שמתי לב שהצילומים לא היה מיוקדים רק בזרוע , אלא ראו חלק מהפנים וחלק מהבית חזה , האם יש סיכון כלשהו ועלי לדאוג מכמות הקרינה שספג ?! יש לציין שאתמול עשו חו עוד 2 צילומים לראות שהכל בסדר (אלא שהפעם הצילומים היו ממוקדים רק בזרוע ) .

צילומי גפיים הם ברמת סיכון נמוכה יחסית. אם לדעתך הייתה חריגה תפנה להנהלה של קופת החולים/בית החולים שיבדקו אם היתה חריגה מנוהל הצילום.

19/06/2021 | 21:39 | מאת: לירון

במידה והיתה חריגה האם זה גורם לנזק בלתי הפיך ? האם זה כמו צילום נוסף מכיוון שהשדה היה רחב מדי ? האם ניתן להשוות את כמות הקרינה שספג לטיסה הלוך ושוב לארצות הברית ?! לחשיפה ארוכה לשמש ?מנסה למצוא תשובות .

אולי אין בכלל שאלה, קודם לברר אם בכלל היתה בעיה/חריגה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות