סופר 7-זמן בטוח להתקרבות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/06/2021 | 21:33 | מאת: מנחם

שלום, מרחתי מעט סיליקון סופר 7 כדי לאטום מרווח בין חלון לקיר, לאחר כ-12 שעות בערך התקרבתי עם הפנים למספר שניות כדי לראות האם המרווח באמת נסגר, האם ייתכן שעדיין לא התייבש לגמרי ושהחומר משחרר חומרים בעייתיים לנשימה? תודה

לקרוא את ההנחיות וההוראות המגיעות עם המוצר!!! 10 דקות אחרי החומר כבר מוכן. יש לו עוד זמן שמוגדר בהתאם לעובי השכבה עד לגמר הווצרות האיטום. מוגדר שהוא מכיל חומרים מסוכנים או שאסור להתקרב/לנשום לאחר 10 דקות? כתוב שלא. הם היצרן, הם יודעים מה יש במוצר שהם משווקים לך. תקרא מה כתוב בתווית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות