קיר משותף עם ארון חשמל קומתי בבניין

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/06/2021 | 22:57 | מאת: אלונה

היי. גרה בבניין עם 8 דיירים. בקומה שלי בחדר מדרגות יש ארון חשמל וגם ארון תקשורת גדולים כנראה של הקומה (כי יש עוד ארונות בחדר מדרגות בקומות אחרות). יש לי בדירה קיר משותף עם הארון חשמל הזה וזה השירותים איפה שיש ברז ומראה. אני מתפארת כל יום איזה חצי שעה בעמידה עם הפנים קרובים למראה שהיא על הקיר המשותף עם הארון חשמל. האם כדאי להפסיק עם זה? זה קרינה?

חומרי האיפור מסוכנים לעין שיעור לעומת הקרינה האלקטרומגנטית הלא מייננת שצריכה לעבור קירות והיא בעוצמה אפסית, שלא גורמת לנזק בריאותי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות