שאלה כללית על זיהום אויר מכבישים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/06/2021 | 12:19 | מאת: לירוי

שאלה לידע כללי האם מבנים חוסמים זיהום אויר להתפשט לשאר המבנים שמאחור ? האם הזיהום מגיע גם לקומות גבוהות יותר ? והאם בית יכול להיות מושפע מאויר מזוהם גם שחלונות הדירה שלו פונות לכיוון אחר בכלל ? והשאלה הכי חשובה ! האם מרחק מפחית את הזיהום ..? זאת אומרת ככל שמרחק גדל כך הזיהום פוחת ? לצורך העניין חצי קילומטר בערך

הכל אפשרי. יש מצבים שיחסמו, יאטו, ויש מצבים שהם יגבירו וכך לגבי כל השאלות שלכם. בדרך כלל כן, יש ירידה בזיהום ככל שהמרחק גדול יותר.

10/06/2021 | 22:44 | מאת: לירוי

תודה רבה !

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות