דמנציה וסקולרית קשה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/05/2021 | 13:35 | מאת: חומר הלבן במוח

לאחר חשיפה מרובה לטינר 21 שמכיל טולואן ללא מסכת מגן נפגע לי החומר הלבן במוח רופא תעסוקתי קבע שהחומר הלבן במוח נפגע עקב חשיפה מרובה לטולאן וזו הסיבה לדמנציה וסקולרית שיש לי וכמו כן גם נירולוג בכיר ומצנטר מוח קבעו שפגיעה בחומר הלבן נבע מהטינר 21 האים זה מספיק לבית הדין לעבודה נגד ביטוח לאומי קשר נסיבתי של 20 אחוז ל מקרוטראומה

בלי כל הנתונים לא ניתן לענות תשובה. אולי כדאי לשקול קבלה של יעוץ משפטי בנושאים אלה.

30/05/2021 | 11:09 | מאת: דמנציה

אני צבעי רכב במוסך במשך שנים רבות נחשפתי לחומרים מסוכנים כמו טינר 21 ש מכיל 68%טולואן זה חומר שפוגיע בחומר הלבן בראש ולגרום לדמנציה וסקולרית קשה נאסר עליי לעבוד ע"י רופאים תעסוקתיים ומצנטרי מוח בכירים בטענה שאני סובל מדמנציה וסקולרית קשה עקב החומרים האים גם אתה בדיעה שטולואן פוגיע בחומר הלבן במוח עקב חשיפה מרובע אים כן פרט לי בבקשה אני צריך את זה לבית המשפט תודה

מצטערת, כבר שאלת בעבר ועניתי בעבר. הפורום לא נותן יעוץ ולא מחווה דעה פרטית, רק תשובות מקצועיות לשאלות בתחום פעילות הפורום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות