חשש לעובש בעגלת תינוק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

25/05/2021 | 21:56 | מאת: אורנה

שלום וברכה על עגלת התינוק שלנו בחלק העליון יש נקודות של עובש , השאלה היא כזו :אם נגעו בזה ואז אכלו יש סיכון ? כנראה שרוב המשפחה נגעו בזה כי זה בחלק בולט, יש משהו לחשוש ממנו ? כנראה שעכשיו כבר מאוחר מידי לנקות את כל מה שנגעו בו אחרי שנגעו בבד אשמח שתרגיעו אותי ממש בלחץ תודה רבה !!!!!אתם עושים עבודת מעולה

הסביבה שלנו מלאה בעובשים. בכל מקום, רק לא רואים אותם עד שמאפשרים להם סביבת גידול. אז, אפשר לנקות את נקודות העובש. מעבר לזה... ממש לא משנה אם נגעו או לא, ואם נגעו אחר כך בחפצים אחרים, ובודאי אין צורך בלחץ.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות