חשש לגבי ריסוס בבית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

24/05/2021 | 14:41 | מאת: ירין

שלום וברכה יש לי שאלה : שבוע שעבר יום רביעי היה לי ג'וק באחד החדרים וריססנו עליו את הריסוס של סנו קוטל נמלים האדום כי זה מה שהיה בהישג יד, יום למחרת שטפתי הכול - את הריצפה, אבל היה חלק שאני לא בטוחה שהמים הגיעו אליו, ואם נפל לי לשם באזור מכשיר חשמלי או צעצוע של ילד מה עליי לעשות ? יש כאן סכנה, או שאחרי שהחומר יבש למרות שיכול להיות שלא שטפתי שם זה בסדר? תודה ויום טוב

חבל שאתם לא קוראים תשובות קודמות. צריך לקרוא מה שכתוב על המכל. ההנחיות שם. אפשר לחזור מיד למקום. לא צריך לשטוף אפילו. ממה החששות מחומר שמתפרק תוך מספר דקות? אם היה מסוכן נראה לכם שהיו נותנים לשימוש ביתי לאנשים שאין להם מושג בחומרים מסוכנים? אם היה מסוכן, הרי היו הרבה מקרים של הרעלה ומוות משימוש במוצר המיועד לשימוש ביתי בהתאם להנחיות. אין כאלה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות