אדם כיוון לעברי במהלך נסיעה לייזר

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/05/2021 | 17:09 | מאת: תומר

אירוע חריג שקרה לי במהלך יציאה מחנייה אדם ירד מביתו במיוחד במטרה לסנוור אותי עם עט לייזר אדום, הלייזר פגע בשמשה של הרכב ובמצלמת הדרך רואים את השתקפות אני לא הסתנוורתי או משהו לכן רציתי לדעת אם יש צורך ללכת לרופא עיניים? או שסביר להניח שהקרן לא נכנסה לי לעין?

לך להתלונן במשטרה סינוור לא פוגע בראיה

14/05/2021 | 17:43 | מאת: תומר

זה פגע בשמשה הקדמית לכן אני שואל האם יש סכנה לעיניים? או שאין סכנה? כי לייזר גם חודר זכוכית לא? או שזכוכית מורידה את העוצמה?

קיבלת תשובה כבר קודם. מהתאור שלך ברור שהקרן עברה פיזור. אין פגיעה. כל תיאור האירוע אם קרה, בעיתי. ואם קרה ואם יש לך סרטון פנה למשטרה, היא צריכה לטפל בזה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות