ריסוס/הדברה של העירייה על המדרכות?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/04/2021 | 13:46 | מאת: לירון

שלום יצאתי להוציא זבל ראיתי את עובד העירייה שמרתי מרחק 2 מטר אבל כשהייתי קרוב שמתי לב שהןא בכלל מרסס חומר.. ליד פחי הזבל על המדרכה.. האם זה בסדר ככה לרסס / להדביר ליד אנשים? צריך להודיע לעירייה עליו?

למה 2 מטר? למה לא 20? 50? 100?? אולי לא צריך לשמור מרחק? הרבה חומרים הסיכון לאנשים קטן ביותר. בלי לדעת מה החומר לא ניתן להגיד מה המרחק אם בכלל. הוא הרחיק אותך??? למה לא שאלת אותו מה הוא עושה? מה הוא מדביר? אם הוא מדביר מקצועי הוא עושה מה שהוא צריך לעשות. בלי לדעת יותר לא ניתן לענות תשובה. וכן, אם משהו לא ברור, מתקשרים לעיריה ומבררים.

14/04/2021 | 15:47 | מאת: Liron

2 מטר ומסיכה כי אלה ההנחיות קורונה בלי קשר אליו.. התכוונתי אם חהתקשר לעירייה לדווח עליו בשביל שלא יעשה כת זה שוב..לדעתך זה בסדר או לא..?

בבקשה תקרא את התשובה הקודמת. גם ממרחק 2 מטר אפשר לשאול ולדבר עם אנשים. שוב - לא כל מה שנראה לך בהכרח לא תקין. אוליתקין, ואז יעשה את זה שוב, כי זו העבודה הנדרשת כדי שלך תהיה סביבת חיים נקיה. אם לא דברת עם המדביר וחשוב לך תפנה לעיריה לבדוק. ההחלטה שלך ורק שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות