כדאי ללבוש מסיכת קורונה בעת שימיש בחומרי ניקוי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

13/04/2021 | 22:57 | מאת: דניאל

היי, האם כדאי ללבוש מסיכת קורונה פשוטה כחולה בזמן שימוש בחומרי ניקוי כמו אקונומיקה וכל מני חומרי ניקוי וחומצות ניקוי של שירותים

חס וחלילה!!! מסכת קורונה לא משנה צבע אינה מיועדת להגנה מחומרים מסוכנים ושימוש בה מסוכן.

14/04/2021 | 10:08 | מאת: דניאח

היי התכוונתי אם יש עדיפות לשים מסיכת קורונה בעת שימוש באקונומיקה וחומרי נקוי ביתיים או עדיף לא לשים מסיכה בכלל

חוזרת על התשובה - חס וחלילה! אין לשים מסכת קורונה להגנה מאדי חומרים מסוכנים. 1. לא עוזרת 2. מעלה את סיכון החשיפה והפגיעה מהחומרים עוד יותר, לא מורידה 3. כן, עדיף בלי מסכה

14/04/2021 | 18:24 | מאת: דניאל

היי , לקחתי השראה מהאינסטלטור שבא אלי עם מסיכת קורונה כחולה וזרק בניקוז חומר לפתיחת סתימות (זה שקונים בסופר לא משו מיוחד) והיה עם מסיכה בלי לפתוח חלון אפילו. אני פתחתי חלון בסלון ונשארתי שם גם עם מסיכה. אחרי שסיים חיכיתי 3 דק ואז רק הלכתי לשירותים, כמה זה גרוע? ובנוגע לאינסטלטור, להגיד לו משהו על זה? בשביל הבטיחות שלו? כמה זה גרוע מה שהוא עשה?

תקרא את שתי התשובות שקיבלת - אלה העובדות. האינסטולטור אולי הקפיד על הדרישה של מסכה במקום סגור בגלל הקורונה. החלטה שלך אם לדבר איתו או לא. החלטה שלך לא קשורה לפעילות הפורום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות