הדברה במזגן של אלקטרא

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/04/2021 | 02:51 | מאת: נועה

האם תרסיס מג'יק די תיקן מסוכן? ריססו לי בתוך מזגן עקב פשפשים וזה בחדר של הילדים. לא נתתי לילדים לישון בחדר והפעלתי מזגן על קירור במשך כל היום והלילה. לחוצה מאוד ותוהה מתי ניתן יהיה להחזיר את הילדים לחדרם. כתוב על התכשיר לרסס רק בפינות וחריצים...ובכל זאת ריסס בתוך המזגן ולא מעט. האם אחרי יממה שהמזגן פועל עוד ישארו שאריות של החומר? תודה

כל תרסיס יש בו סיכון אם משתמשים בו בצורה לא נכונה. על מכל הריסוס יש הנחיות איך לטפל בחומר בצורה בטוחה. פשפשים יותר בעיתיים מאשר מעט החומר. במהלך הטיפול לא לשהות בחדר וזאת לפי ההנחיות לאחר מספר שעות כבר אין חומר פעיל. הפעלת המזגן על קור לא שינתה שום דבר, היה מיותר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות