שאלה הקשר לאלכוהול.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/03/2021 | 20:07 | מאת: אורי

שלום, ראיתי פה בפורום שאלה בעניין חיטוי אלכוהול, וקראתי גם את התשובה. רציתי לשאול אם הסכנה היא רק בנשימת אדי האלכוהול, או לאחר ההתנדפות, גם החומר שנשאר, מסוכן בדרך כלשהי - נשימה בסביבת החומר היבש, או נגיעה החומר לאחר שהתייבש. תודה על תשובתך.

גורם הסיכון הוא האלכוהול, נשימה של אדי האלכוהול, שגם נמצא בריכוז מאוד גבוה (כ 70%). החומרים האחרים, בהנחה שזה מוצר המאושר על ידי משרד הבריאות, יכיל תוספים שמקלים על השימוש בתכשיר. חומרים אלה אינם בעיתיים מבחינת מגע או נשימה. בדרך כלל אלה חומרים יוצרי ג'ל דוגמת אלוורה, ג'לי ואחרים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות