יישום רובה ברצפה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/03/2021 | 19:17 | מאת: רונן

שלום, אני מחדש בעצמי בבית את הרובה ברצפה, קניתי רובה ובהוראות כתובות אזהרות: צריך ללבוש כפפות מגן, בגד מגן ומשקפי מגן. "לא לשאוף, גורם נזק חמור לעיניים. גורם לגירוי בעור. עלול לגרום לגירוי הנשימה. מכיל כרום ברמה נמוכה" השאלה שלי היא לגבי הכרום שנמצא שם, קראתי שכרום מתכתי ותרכובות כרום תלת ערכי אינן נחשבות כמזיקות לבריאות, אבל לעומת זאת תרכובות כרום שש ערכי הן רעילות מסרטנות ומסוכנות. איך אני יכול לדעת איזה תרכובת כרום זה מכיל, והאם כדאי לי לדעתך להחזיר את הרובה ולקנות אחת אחרת? תודה.

יפה מצידם שכותבים בכלל. אחרים פשוט לא כותבים, אז לך תדע בכלל מה שיש שם. אם יש הנחיות על האריזה ואתה משתמש בחומר, אלה ההנחיות לעבודה בטוחה מטעם היצרן כדי להגן עליך והגנה וגם על היצרן של החומר. הפורום לא מייעץ, החלטה שלך על דרך הפעולה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות