עשן מנגל למספר שניות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/03/2021 | 00:11 | מאת: דביר

שלום, השתתפתי ב"על האש", לאחר ההדלקה של המנגל, רציתי להעביר דברים שהיו בקו העשן (הרוח שינתה כיוון), בדיעבד הייתי יכול לוותר, לפחות בשלב של ההדלקה שיש הרבה עשן אבל באותו הרגע החלטתי להזיז אותם והפנים שלי היו בקו העשן, ממש בסמוך למנגל למספר שניות. כמה זה בעייתי? אני עושה "על האש" רק לעיתים רחוקות אם זה משנה. תודה רבה

אין שום דרך לכמת. אלה החיים.

17/03/2021 | 16:14 | מאת: יקיר

אני מבין, והאם זה שלא הרגשתי קשיי נשימה או השפעות אחרות זה מדד לקח שלא מדובר בכמות משמעותית?

יש להבדיל בין שני מצבים מצב אקוטי - פגיעה מיידית. קשיי נשימה או בעיה גופנית אחרת. מצב עתידי - השפעה מצטברת של חשיפות לחומרים מסוכנים. יש אנשים שעלולים להפגע יש אנשים שלא. מראש לא ניתן לדעת וגם אין ביטוח. לכן נמנעים מחשיפה ככל שניתן. החיים לא מאפשרים לא להחשף, מאפשרים לנסות ולהחשף כמה שפחות. מעבר לזה לא ניתן להגיד שום דבר מקצועי ואחראי.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות