משך התייבשות של דבק מגע

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/03/2021 | 07:57 | מאת: יובל

שלום, רציתי לדעת אחרי כמה שעות מותר לשהות בחדר בו הדבקתי פס פלסטיק? האם לילה (8 שעות) מספיק כדי שלא יהיה סיכון בנשימה? מדובר על דבק מגע של חברה מאוד מוכרת, אני חושב שעל בסיס אצטון לפי הריח שהיה כשהדבקתי את החלק. תודה

זמן התייבשות כתוב על הדבק, וכך גם ההרכב שלו. בלי לדעת מה הכמות שהשתמשת בה, אם אצטון, לפתוח חלון קצת בשביל ההרגשה, ולא ממש צריך לעזוב את המקום בכלל. אם חומר אחר, וחברה איכותית לדבריך, והדרישה אחרת, יהיה כתוב על האריזה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות