מגע בעור עם נוזל סוללות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/02/2021 | 00:49 | מאת: יוני

הטענתי סוללה במטען סוללות ולאחר מכן שמתי לב שיוצא ממנו נוזל ונגעתי בנוזל בטעות. הרגשתי צריבה ולאחר מכן חיטאתי באלכוג'ל ושטפתי קצת במים. האם פעלתי נכון או שצריך ללכת לרופא?

18/02/2021 | 01:03 | מאת: יוני

ויש לציין שהייתי מעט את החומר אשמח לתשובה מהירה בבקשה

18/02/2021 | 01:04 | מאת: יוני

*הרחתי

בשביל מה אלכוג'ל????? עם זה לא זיהום ביולוגי משום סוג. עם החומר הזה למזלך לא נגרמה פגיעה שהיתה עלולה לקרות. שטיפה עם מים וסבון וזהו. הריח... לא משמעותי.

18/02/2021 | 14:21 | מאת: יוני

קראתי שנוזל שיוצא מסוללה זה חומצה ועוד חומרים מסוכנים והרחתי את זה ממש לכמה שניות האם זה לא מסוכן? זה קרה אתמול ואני מרגיש טוב אבל האם בכל זאת צריך ללכת לראות רופא?

אם היתה בעיה בהרחה התשובה היתה בהתאמה. תגובה עם האלכוג'ל נגמרה במזל בשלום. הריח? במהלך יום אתה מריח הרבה מאוד חומרים מסוכנים. במקרה זה אתה יודע שהרחת משהו, זה לא הופך את המצב למסוכן. בא לך לבזבז זמן, אז לך לרופא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות