מגע של הידיים עם צינורות פלדה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/02/2021 | 22:56 | מאת: עודד

שלום, היום הרכבתי ארון בגדים "קל" שמורכב מצינורות פלדה דקים ומחברי פלסטיק שיחד יוצרים את שלד הארון. תוך כדי ההרכבה הייתי צריך "להתעסק" קצת עם הצינורות- לפרק, להרכיב, למשוך החוצה בכח וכו', האם מגע של הידיים עם הצינורות האלה (ואולי איזשהו חומר שמורחים עליהם? שמן?) יכול לגרום לאיזושהי בעיה? האם נדרש להשתמש בכפפות? צירפתי תמונה שלהם. תודה רבה!

12/02/2021 | 07:02 | מאת: עודד

ייתכן שמדובר בצינורות אלומיניום ולא פלדה.

לא ניתן לראות תמונות. אם לא היו הנחיות אזהרה לא צריכה להיות בעיה. אם הידים מלוכלכות, לרחוץ אותן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות