מיקרוגל דליפת קרינה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

28/01/2021 | 18:39 | מאת: גלית

היי דוקטור בדירה שהשכרתי יש מיקרו גל ישן ושמתי לב שברשת מתכנת עם העיגולים , אחד העיגולים שבור , אז יש בעצם כמו 2-3 עיגולים מחוברים .. או שאני מדמיינת ויש עליו פשוט כתם.. בכל מקרה האם זה מסוכן? סתם שאלה תאורית אם מפעיליפ מיקרוגל עם דלת פתוחה לגמרי , זה מסוכן מאוד?

אם לכלוך אז לנקות. אם לא לכלוך, להחליף מכשיר. אין אפשרות להפעיל מכשיר מיקרוגל ביתי עם דלת פתוחה. אם יש תקלה ענקית והמכשיר פועל עם דלת פתוחה, להשמיד אותו מידית. לא לזרוק, להשמיד. תאורטית, אם היה פועל עם דלת פתוחה, מסוכן, כי מה שקורה לאוכל בתוך המכשיר יקרה למי שיעמוד בסמוך - בישול.

28/01/2021 | 22:53 | מאת: גלית

תגובה קצת מלחיצה אבל תודה.. הדבר הזה ברשת לא מתנקה.. אם זה חור גדול ברשת.. קיבלתי קרינה? המיקרו בישל חלק ממני?

לקרוא בתשומת לב את התשובה לשאלה שאת שאלת. התשובה היתה למצב תאורתי ששאלת עליו. ולא התבשלת ולא קיבלת קרינה. רק אי אפשר לפסול הסיכון. המערכת מגיע עם הגנות. אם הגנה לא תקינה, מחליפים מכשיר, לתקן עולה יותר מאשר מכשיר חדש. משמידים אותו כדי שמישהו אחר שלא מבין לא יפגע בטעות.

29/01/2021 | 09:22 | מאת: גלית

אה טוב תודה :)

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות