גז לחימום בתים .שאלה ......

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/01/2021 | 22:34 | מאת: לאון

מהי רמת הרעילות של גז לחימום בתים ? סכנות בריאתיות לחשיפה ארוכה ?

גז ביתי, גפ"מ איננו רעיל אלא חונק. מסוכן כאשר הוא עלול לגרום לשריפה. איך חשיפה ארוכה?! אם יש לכם דליפת גז תזמינו את חברת הגז שתבדוק את הבעיה.

20/01/2021 | 11:38 | מאת: לאון

אין לנו דליפה..אבל כן יוצא מהארובה ריח של גז ..יש לנו חימום תת רצפתי..והריח יוצא לעיתים קרובות מהארובה כל פעם שהמים מתחממים , הטכנאי גז טוענים שהכל תקין וצריך להיות ריח..זו כתוצאה משריפת הגז..לכן אני שואל..

גז חימום וגז בישול אותו הדבר, לא אמור להיות ריח. אם יש ריח ממש חזק, מי שהתקין לכם שיטפל בזה. יכול להיות גם שאתם ברגישות גבוהה מאוד לריח והכמות אפסית ויש ריח שאין בו בעיה. אין דרך לדעת את זה ממרחק. אם אתם לא סומכים על מי שהתקין יש טכנאים עצמאים שיכולים גם לבצע בדיקה בתשלום.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות