גזי פליטה ממכוניות..שאלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/01/2021 | 14:52 | מאת: לירון

הי..האם גזי פליטה ממכוניות יכולים להגיע לקומה שניה ושלישית ? או רק לקומות תחתונות ? שואלת אם יש אפשרות כזו שיגיעו גם לקומות גבוהות יותר. ..ושאלה שניה ...השאלה מתייחסת גם לחומרים הנפלטים מניקוי יבש ומוסכים ..האם המחומרים מגיעים לקומות גבוהות יותר מקומה ראשונה ? . אני יודעת שזה לפי כינווני רוחות וכו ...אבל עדין חשוב לי לדעת אם יש אפשרות כזו

חומרים הם חומרים ולא משנה מהי התעשיה והשימוש. כמובן שיש אפשרות. זיהום אוויר הוא לא רק בחלק התחתון הקרוב לאדמה, אלא יכול להגיע גבוה מאוד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות