ריח גז מיונקרס השכנים מתחת לחדר השינה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/01/2021 | 23:19 | מאת: משפחת בן חמו

שלום רב השכנים מתחתינו התקינו יונקרס חיצוני מתחת לחדר השינה שלנו, מטר אחד מפריד בין הארובה לבין החלון ועולה ריח חריף של גז בכל הפעלה אנו סובלים מכאבי ראש חזקים וקוצר נשימה מדובר בתינוקות ואנשים מבוגרים ששוהים בבית. האם הדבר מסוכן? והאם לתבוע מהשכן להזיז את הארובה ולהרחיק אותה? האם התסמינים הם מהריח גז? בתודה משפחת בן חמו

תפנו לשכנים ולחברת הגז לבדיקת הנושא

19/01/2021 | 09:08 | מאת: משפחת בן חמו

שלום ד"ר פנינו לחברת הגז שאמרה כי מקור הריח אכן מהיונקרס זהו הפיח והשאריות של הפליטה. השכנים לא מעונינים להזיז את היונקרס מקום

לא צריכים להזיז את היונקרס, אם אמנם חברת הגז זהתה בעיה היתה צריכה לוודא התאמה של הארובה.

19/01/2021 | 22:37 | מאת: משפחת בן חמו

הם אמרו שמקןר הריח הינו מהשריפה של היונקרס וזהו. האם זה סכנה בשבילנו שזה מתחת לחלון ואו לנשום את זה רוב הזמן

מרחוק לא ניתן לתת תשובה. לכן, יש את חברת הגז, שבודקת ונותנת הנחיות, כולל אם מסוכן לכם או לאו. אולי זה רק ריח זניח אולי יותר. הם בשטח לוודא שהדברים תקינים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות